111 amsterdam

idag så har vi varit på amstel hotell. det är hollands dyraste hotell det kostar ca 4000 / natt beroende om man har amsterdam utsikt eller annan utsikt . amsterdam utsikt var mot en av alla dessa kanaler som finns i amsterdam. vi fick gå in i ett vanligt rum (4000kr/natt) sen fick vi gå in i en vanlig svit (5000/natt) sen så fick vi gå in i royal suite de är den dyraste sviten dom har på hotellet och där bor kändisar och annat viktigt folk. (37000 kr/natt) i den så fanns det två badrum ett med dusch badkar toalett och sånt och den andra var bara en vanlig toa med toa och handfat. sen fanns det två platt tv och en bauta stoor säng dom hade till och med egen matsal! hur coolt som hellst.
sen var vi på ett litet bryggeri där dom bryggde sin egen öl jag tror att guiden där var marinerad i öl och hela hans liv gick ut på de han verkade lite skumm :p
hotellet hade även vinkällare, bar, restaurang, en bauta ingång där det stod en kille och tog våra jackor, frukostrum och terass och sen hade dom även en fest sal som var skit fin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0