115

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?



passande låt? :/


vet inte vad jag känner.
även om det bara var tvivel för en sekund, så blev jag rädd.
jag vet att inget någonsin skiljer på oss men jag tvivlar om du gör det.







114

ikvällen har jag vari på promenix med babe 1 (iza) och igår tillbringade jag kvällen med babe 2 (jossa) vi planerade lite ;) HEHE å pratade om en heeeel del kan jag lova ^^ 
känns som om sommaren närmar sig med stormsteg, kväll var jag och hälsade på hos min mormor och såg då att hennes tulpaner har börjat sticka upp ut den halvdöda rabatten. 
känns även som om jag får nya krafter som om det är jag som är den  lilla tulpanen som legat i dvala under vintern. nu får jag komma fram och sträcka på mig och känna mig som en ny människa igen!
nu ska jag ta å sy lite panellängder å sen fika å sen sova gonatt på er alla!

/M 

113 flåtflåt

tjaoo bloggeeen ;D har inte haft nån ork att skriva så mycket ikväll, eller någon kväll sen jag kom hem. har blivit mycke mindre data noerd nu så :p

när jag kom hem från holland så väntade dennis mamma och pappa på mig hemma. jag kände avundsjukan när robin kev ur bilebn och fick hålla om sin älskling, så jag hoppades att jag skulle vara hemma på två sekunder! å de var jag ju nästan så jag fick hålla om min dennis!
den helgen tog vi det bara lugnt jag å dennis. mamma å pappa var borta på fredag kväll så vi pysslade bara om varandra:) å sabina å viktor var på skotersafari så dom träffade jag inte för än på söndagen, var ganska skänt :)

sen så blev det skola å jag fick massa kramar ;] vi gick bara tre dagar å sen blev det påsklov, då på torsdagen så for vi mot skelefteå, jag viktor mamma å pappa:) vi stannade till i lsle och gick på dollarstore och köpte några saker till vår tema middag :) å sen när vi slutligen kom fram till skelefteå så åt vi litte mat och bara myste, vi var även å shoppade en dag jag mamma och linda och sen så var vi till backen en dag allihopa :) sen så fick jag fara ut me lindas skoter bara jag och snders å de va riktigt kul när de bara va vi:) sen så lagade jag och linda påsk buffe åsså :) den vart jätte fin :) å man tager ju vad man haver så vi ställde upp anders taptetserings bord till bufen ;)  

sen så på tisdagen på lovet så for jag till matsdal till älskling :) det var 5 månader den dagen så det passade bra :) å dan efter så fyllde dennis 17 år så vi packade oss iväg och for till fiskestugan deras :) där lagade dennis en kanon middag åt mig! det var det godaste köttet jag ätit på länge kan jag lova! det hade legat i marinad i typ 2 dagar så det var mört och fint :) sen så myste vi och bara va, det var nog den näst bästa kvällen med honom tro jag. för det var bara vi. mitt ute i ingenstanns. i en liten stuga utan vare sig täckning eller el :)


sen på fredag kväll så drog jag och dennis oss hem till vilhelmina igen :) för då skulle han få träffa mina bröder Anders  och Urban och deras familjen eftersom dom och sara är dom enda han ite har träffat av mina syskon än :) så på lördagen firade vi min älskade älsta syster (som blivit ett år äldre) Stina hon fyllde 30 :) vi började med att äta mat hos oss å sen så bowlade vi :) jag slog mitt personliga rekord och det ligger just nu på 136 poäng :) jag är välle nöjd kan ja lova ;)

sen så har jag gått i skola den här vecka å det har varit ganska skönt :) i onsdags så övade vi på att flambera med thomas för att vi itne ska faila på våran tema middag :)
den kommer bli kanon :D

förrätt: räk coktail med mango och lime eller våffel toast med rensteksröra
Varmrätt: grillad kyckling med klyft potatis eller bbq kött med hasselbackspotatis
dessert: vaniljpannacotta med färska bär eller flamberade persikor med vaniljglass.

det är jag och jonas som kommer stå för den mesta av flamberingen och det kommer nog bli kanoners :)
det enda vi saknar nu är orangea servetter och ljus, men det ordnar sig ;) de göre alltid :)

orkar inte skriva nu för fingrarna värker ^^ men vi hörs :)
kram kram :)

RSS 2.0