130 mickrokladd å 17taggare

igår så sköt min älskling en 17 taggare! gu se duktig kille ;]
å sen så igår så bakade jag och amanda lönnback en microkladdkaka men den svämmade över :o så jag fick städa heal mickron :) men go varen! iza var också här igår för å surra massor för hon har varit borta i en vecka från mig :O


129 pannkaksvändning ;D

allt börjar vända från att varit i en svacka där humöret har varit i botten så börjar det plötsligt vända. tycker att de känns bättre dels eftersom jag har känt mig stressad över allt som jag inte behöver stressa över men ändå stressat upp mig för. å nu när det löst mig med min vän så känns det väldans bra.  tänk att du lyssnade å förstod precis det jag försökte säga å att du verkligen har förändrats. hoppas det håller i sig för som jag skrev. "vänskap som vår förändras inte."
känns dock inte så skönt att vi far till Tyrol snart kommer sakna älsklingen nå så mycke helljävulskt! i morgon ska vi i HRRM laga en tre rätters middag till nå tyrol folk som kommer å ha en hel dag med oss på onsdag känns lite nervöst för att de serverar ju ändå sveriges största julbord å då vill man ju som inte misslyckas eftersom ja, Jossa Irina å Pamela ändå ska vara i köket hela Tyrol praktiken.
ikväll bli de till å sova hos Dennis blir mys :] får somna i min älsklings armar å vakna med hans pigga ögon tittandes på mig å hans röst"ska vi kliva upp nu?:)"
ikväll har jag Amanda, Dennis Lönne Lillebror å Blind suttit här å surra en stunn druckit litte kaffe å firat kanelbullensdag tillsammans. kvällen avslutades med mario cart å massor av skratt!
fyller 18 vintrar om 41 dagar känns riktigt bra får känna mig lite vuxen. ;p
nu ska amanda å lönne hem så vi ska väl göra oss iordning för sängen:] natti på er alla! hare gödans!
PÖSSH

RSS 2.0