128 bad day?

vaknade upp å vill verkligen inte gå till skolan. det är något som vill hålla mig kvar hemma. knske tystnaden, tryggheten å lättnaden att slippa höra alla klaga å tjata..
jag vet att jag pratar en HEL del. men vad ska jag göra åt de ? börja vara tyst..? ni har kännt mig så pass länge att ni vet vem jag är å hur jag gör. jag pratar så att käften fan nästan far ur led innan jag slutar.
men ni säger ju aldrig stopp så hur ska ja då veta att jag måste sluta prata?
det ända alla säger är "jag blir less på ditt prat" "du pratar HELA tiden" "när ska någon annan få prata" å de sä'ger ni när det är försent.. jag måste väl få ut mina tankar å funderingar eller? jag ska nog bli en tystare människa. för allas skull..

trodde du var min vän
min bästa bästa vän
men jag måste haft fel
du har förändrats
du har blivit någon anna
kan jag få tillbaka min gamla vän??

 i´m alone..

127 bad update

haj å tjenis
vi har börjat skolan nu å vi har typ slappaste schemat ever XD
har 7 lektioner i veckan men men tänkte skriva lite djupa tankar nuu ;]

tänkte på det innan jag skulle sova igår. måste tacka alla som tillfört något i mitt liv, alla jag älskat, bråkat med, fått elaka komentarer från, de som jag fått komplimanger från, mina bästaste vänner, min klass, familjen å alla andra människor jag någonsinn träffat på.
för det är alla saker som hänt i livet som har gjort mig till den jag är idag. en person jag är väldigt nöjd med stundvis. jag har världens underbaraste familj, vänner och framför allt en WONERBAR pojkvänn :]
har många gånger tänkt tänk om...
tänk om jag gått i storuman som planerat..
eller om sofia inte hade förlovat sig den där kvällen då du tillkom i mitt liv.
eller om jag inte varit så bra vän med jonas som jag varit?
alla dessa tänk om.... men nu vet jag att inga "tänk om "kommer att stoppa mig från att leva mitt liv med dig älskling! jag har hittat den som skulle kunna se mig iklädd en sopsäck och le och säga "va fin du är" eller kyssa mig inför alla andra för att verkligen visa att du älskar mig. någon sån har jag aldrig träffat förut.
jag visste nog itne vad kärlek var förut trodde det var något helt annat innan jag träffade dig. vi har varit tillsammans i lite mer än 10 månader nu. fy faan vadd jag älskar dig DENIIS!
du gör mig hel. duu fyller de hål som andra skapat i mitt hjärta.
jag har en underbar älskling! <3

RSS 2.0