126 åsele å tältning

åsele var väldans kul i år, hade med mig dennis och iza som sällskap. de var himmla trevligt fick umgås med två av mina favvo personer :]
fredag så bjöds det på jobb-bilåkningtillåsle-middag-chill- trillen - lillasyster å massor av dans!
lördag bjöds det på marknad, grillning 40 pers på en gräsmatta å sen duscha sen cillerill sen lite bockhoppning av dennis xD hoppade över urban lindmark han är ca 1,90 lång xD de va skita kul å se fast man va ju lite rädd för de såg farligt ut :p sen blev det till å dra på trillen, de var jag dennis iza å lillebror :) vart hur kul som hellst! sen blev det dirty sanches (kom inte ihåg hur det stavades :P) dom var värdelös för vem tycker det är kul när dom smäller musfällor på "det manliga könsorganet" å drar en fiske krok genom örat å sen sliter loss den?  å fäktas med trummpinnar som de har stoppat upp i röven.. det kallar jag itne underhållning... bara ren idioti..
i övrigt så tror jag det inte är så mycket mer att säga.. förutom att jag tror jag ska sluta med mjölk i två veckor sen testa om det är mjölken jag inte tål. har haft skit ont i magen så fort jag ätit/druckit typ..  efter två vekor ska ja testa mjölken igen för å se om det är de ..
vill inte!! tänk jag största choklad monstre som finns! choklad, glass, å speciellt mjukglass! fy faaen! D;

125 - jobb, åslele, jobb, helg, jobb, bröllop, jobb, SOMMARLOV!

nu har jag snart jobbat klart den 4 veckan bara 3 kvar :)
känns riktigt bra faktiskt att få prova på arbetslivet på riktigt, plus att de bli ju ett körkort för de här pengana :D
måste uppdatera lite nu vad som hänt eftersom jag varit ganska dålig på det :p
 
förra helgen så skulle jag ju kanske till "storuman" det va vad dennis trodde iallafall, jag slutade lite tidigare på jobbet på fredagen och satte mig på bussen på väg upp mot fjället och älskii.
jag hade pratat med hans mor om det så hon visste om det, så när jag kom så mötte hon mig vid bussen och sa att dennis var i gustavs hus (det ligger i dikanäs) så då kom vi på en skit bra ide! jag börjar gå upp mot matsdal så får dom plocka upp mig efter vägen ;D
sagt och gjort så blörjade jag traska.. iklädd tunika leggings och foppa tofflor, allt i vitt och rosa (vilket måste sett dumt ut eftersom jag gick efter en grusväg i fjället ^^)  när jag hade gått kanske 20 minuter så fick jag möte samtidigt så kommer dennis och ingalill bakom mig så de var tvungna att sakta in. just när dom passerade mig så vände jag mig mot dsom och vinkade. dennis reflekterade nog itne på en gång vem det var m en när hjärnan kopplat så var det pallnit och sen så satt han bara där medans jag och ingalill höll på att dö av skratt sen gick jag fram och sa hej älskling och det enda han sa var vad gör du här? med en aningen fundersam ton sopm om han trodde att han drömde. hela vägen till matsdal satt jag och berättade för honnom hur vi hade kommit på iden och vad jag sagt till honom för att ge honom hintar om att jag skulle komma. det bästa i det hela var jag ljög aldrig för honom ! :D det vart iallafall en väldans trevlig helg med fiske, 120 års kalas, grillning, myggbett och massor massor av mys!

i helgen var det dansgala å det var riktigt riktigt kul, tillbringade kvällen i sällskap med världens tokigaste Iza "Toker" Nilsson Forsen! den var huuuur bra som hellst!
MEN dansgala är närmare misshandel än vad jag trodde :p fick en stilett klack rakt på min stackars lilla tå :/ plus att jag fick en smäll av någon så jag har förmodligen en spricka i revbenet... men men går nu med lindad överkropp och försöker ta det så lugnt som möjligt.
 
i helgen blir det att fara till åsele med världens bästa sällskap, nämligen Iza och Denniis :D vi ska tälta å trot eller ej så har jag paxat mitten platsen ;) hehe ingen annan som vill ha den ändå ;) helgen efter det får vi se vad som händer å sen den sista helgen i juli blir det bröllop mellan Matilda Johansson och Daniel Tanderyd i Barsele (storuman) kommer bli kanon :)
helgen efter det DÅ HAR JAG SOMMARLOVVV!!!

nu ska jag fara hem till villis strax å där ska jag släng i me nå mat sen så blir det Eclipse för hele slanten :D WOHOOO! fy faan va jag har längtat!

124 hårnät- check. hängtuttar - jobbar på det... de gå dåligt:p

hårnät- check.
hängtuttar - jobbar på det... de gå dåligt:p
det går skit bra på jobbet kan ja lova,  jag städar lagar mat å bakar :)
åsså äter jag massor :D en äkta kock serverar ju inget den itne har smakat ;) hehee
ganksa tunga dagar ibland, jobbar ju ändå mellan 7 och 4 typ. men det är bara att härda, de bli ju ett körkort för de här peninga ;)
har kommit på att jag är väldigt filosofisk av mig ;o hehe men de är en hemlis :p
nu ska jag gå och äta palt (MUMMISCH!)
sen ska jga väl städa å sånt för i morgon blire helg å då ska ja ba chillerilla! ;D
måste även säga att jag saknar mina babes (Sis Sofia Iza å Dennis)
dom är de bästa men sofia är i london kommer hem 28 juli, dennis är i matsdal å iza är i polen med konfen men men de ordnar sig,
få väl ta å bli litta mer aktiv snart... typ ^^

RSS 2.0