95 vattenkrig och vänner

nu är det som det ska vara en storhelg, "lilla" familjen är samlad (nästan hela iaf)
och alla är nöjda och glada.
eller?
saknaden efter honom är så stor, jag vill ha honom här, dag som natt vinter som sommar. förstår inte hur ajg ska överle va i en månad utan hans mjuka läppar och varma röst.
gjorde det inte bättre när jag fick träffa honom igår, i bara några timmar. plus att det inte var den dennis som jag hellst umgås med utan det var den slitna sjuka dennis. hoppas han blir frisk. för älskling jag kan inte rå för det. jag älskar dig och gråter om du gråter skrattar om du skrattar och mår dåligt om jag ser eller hör att du mår dåligt. jag försöker göra det bästa av situationen och le och försöka visa mig stark. men innuti så gråter jag. förlåt att jag inte kan vara ´så öppen som du vill att jag ska vara, men jag kan inte prata öppet om det som händer innuti mitt huvud. Förlåt, men det är den jag är.
Älskar dig<3


storebror ska få stryk, kommer väcka honom med en hink av den gosiga varma ny snön i morgon. han hällde en flaska kallvatten över mig idag.

vänner är till för att vara stöd för sina vänner i den svåraste stormen, vänner ska skratta och gråta tillsammans med sina vänner men en vän ska inte snacka en massa som inte är sant om en av sina vän så att det blir problem för den vännen.
för det är ingen äkta vän. fy faan!


94 kliande ögon och funderingar

förstår inte hur vissa tänker?
låt mig bara vara om det bara är det du vill och inte att vi ska bara vara vänner.

mina ögon kliar av saras katt potin, å näsan rinner bara det här är inge kul :/

saknar dennis också, hur mkt som hellst, vill att de ska bli tisdag å sen att de ska bli söndag eller måndag efter nyår för d¨å få ja vara med älskli ng hur mkt som hellst! ska bli riktigt kul :)
vi ska fara till deras lillsuga också om vi får för hans mor å sova där en natt, de är skit mycigt eftersom det finns ingen el bara levande ljus och en vedspis, det kommer bli såååå mysigt :)

Älskar dig Dennis mer än någon förstår, och jag vet att du älskar mig lika mycket tillbaka<3

93 nattemys och morgonpussar

var så sjukt skönt att vakna upp brevid älsklingen en natt till och bara känna att han är min, få höra honom viska i mitt öra "god morgon älskling" och itne vilja kliva upp eftesom vi hade de så varmt och skönt.

Det började med ett sms. allt du skrev det var sånt som jag tog åt mig av. du vet hur jag fungerar och varför i helvete ska man vilja såra sin vän på de vistet? prata om min Älskling på ett negativt sätt med mig?  sånt gör man bara inte.
som jag har sagt tidigare. snacka hur mycket ni vill. men jag vill inte få reda på det.
tur att jag har mina vänner. som stöttar mig och ställer sig bakom mig när jag behöver deras stöd tack så hemskt mycket! <3

Tack Jossa Irina Jerry och Pamela <3
Tack Dennis för att du har hållit om mig nu i två nätter <3


Å du, du kan fara långt bort åt faan.. vill inte ha med dig och göra längre. synd att jag måste.. i 1,5 år till -.-


Nytt år Nya Möjligheter 2010

92 lösenord och saknad

Sitter och skriver på min filmanalys nu och funderar på en sak.. ska nog ta och lösenordsskydda min blogg.. finns några som jag inte vill ska läsa den.
jag tycker att min blogg den ska mina vänner och min familj få läsa.  men dom som bara läser den och sen misstolkar den och skäller på en person som jag skrivit om. och inte ens funderar över vad det egentligen är jag skriver om och NÄR det var jag skrev det, den ska inte behöva läsa. kommer lösenordsskydda den efter nyår. bara så att alla vet. ni som jag vet vilka det är och som jag känner kommer givetvis få lösenordet men ingen annan.

saknar min älskling, satt och skrev med robin idag och han frågade mig om jag tyckte de var jobbigt när dennis bodde så långt bort. och det är klart att det är jobbigt. skulle hellst vilja ha honom nära hela tiden. men om han skulle bo vägg i vägg med mig skulle jag väl inte ha något att längta så förbannat till ? nog för att då skulle jag itne behöva sakna honom heller..
Älskar min dennis och jag längtar tills i morgon. så ska han få sova hos mig till på onsdag och sen så ses vi den 29de och sen så kommer jag upp till matsdal till min älskling den 4de till den 8de:)
de gillar vi :*
puss å hej leverpastej :)



Nytt år Nya Möjligheter 2010

91

Du dränker mig.
Du förstår mig bara inte.

förstår du inte att jag mår som bäst i hanns  sällskap? men du tror inte på det va?  du tror att det här kommer bli ett förhållande i bara några månader sen kommer det ta slut.
men jag ska bevisa för dig. jag älskar honom. mer än vad jag någonsinn älskat någon annan.
varför är det så svårt för dig att se att man växer upp vill testa på nya saker även om man ångrar sig senmen då är det ens eget fel. och då är det jag och inte du som ångrar mig.
du har umgåts mest med mig i hela världen varför kan du inte bara försöka släppa taget? bara lite iallafall ...


90

Dear God
A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love
Hope is hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
And where I'd love to be, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again, oh no. Once again

There's nothing here for me on this barren road
There's no one here while the city sleeps
And all the shops are closed
Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
To hold her when I'm not around,
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no. Once again

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
When hope begins to fade...

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love
Hope is hard to find

Dear God the only thing I ask of you is
To hold her when I'm not around,
When I'm much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no. Once again


När jag hör den här så tänker jag bara på holland. den lär väl bli något av en signaturmelodi där.

saknar min älsking :/ vill ha honom här. pillrandes i mitt hår och som sakta smeker min kind och kysser ömt mina läppar. komsi älski ;]

har klippt mig idag blev kalas bra faktiskt, syns itne så mkt på bild, men i verkligheten syns de :)


89 Tunga fotsteg i mjuk snö

När ska jag hinna allt? känns bara som om jag inte har någon ork till någonting vars tog motiveringen vägen? dagarna går och går och det känns som om allt bara är en vit tjock dimma som skymmer sikten för mig.
min svenska lärare hatar mig och det känns som om jag kommer få ett ig i svenska B hur känns det när läraren Ignorerar en på lektionerna..


om jag skulle förlora dig skulle jag nog sluta andas jag skulle inte orka ta ett andetag till. jag skulle ligga kvar i sängen med huvudet under kudden och aldrig mer stiga upp. jag skulle vara en levande död och aldrig säga ett ord, för utan dig är jag inget. och därför är jag så lycklig att jag har dig, jag kommer sakna dig när du far hem til fjället men vi ses ju nästa år :]
                                                       Älskarej<3


88 gospalt och barnskrik

ska mysas till med älskling ikväll ;] ska bli riktigt skönt att vara bara vi. och in´gen annan. det har vi inte varit på välans länge. pöss älskar dej älskling

blir så glad att varje morgon när jag vaknar upp finns det ett sms där det det står "god morgon älskling:) sovit gott? <3" sluta aldrig med det!
blir så glad att när du ser på mig och jag ser tillbaka så skiner båda upp som solar. sluta aldrig med det!
blir så glad när du säger att du älskar mig, för at5t jag känner i hela mig att det är sant. sluta aldrig älska mig Dennis<3


87 till min Toker

jag vill att du ska veta hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag behöver dig. du ska veta att jag kan skratta och prata med dig om allt. du kan trösta mig och jag kan trösta dig.
vet att det inte varit så mycket tid för oss på senaste men det ska bli bättre. har julbord 2 gånger i veckan och du har träning och massa.
jag älskar dig min Toker. och jag hoppas vi kan hitta på något nån dag.  


86 JulBord Och SpringPussar

nu, nu är det inte länge kvar :) om en dag och några tuimmar ska jag få umgås med älskling hela helgen! längtar så ja nästan håll på dö. ska bli skönt å få vara med honom en hel helg och itne bara en kväll.

första julbordet igår, var kvar på skolan tills klockan var halv 10 sjukt jävla jobbigt när man itne hade fått nån mat sen frunch.... det är ju några som tycker det är skit kul i vår klass om man kryddar maten så man itne ens kan stoppa den i munn utasn att de kom eld ut ur käften! tycker det är barnsligt olch onödigt. sen klagar folk på att man bli less å på dåligt humör å varför bli man de?! hmm... fundera på den ni...


-Älskling älskling älskar du mig så måste du le
-Älskling älskling du vet att jag älskar dig och därför kan jag bara le

RSS 2.0