120 finaste :]


lite mystisk min på morgan men dom är så fina iallafall!!  :D

119 paraplyer och röd matta.

ikväll så har sabina och morgan och resten av treorna har ikväll gått på röda mattan och in till en kanon middag, vals och parteY
jag och emanuel "mandel" arnqvist var dörröppnare och utifall att de skulle behövas skulle vi förse paren med paraplyer.
det var trevligt, men belv en hel del väntan.
ikväll ska jag väl bara mysa hemma och vänta tills klockan blir natt så att jag kan hjälpa sabina med att ta ut alla nålar ur frisyren :p
blev väl en 100 nålar och typ ett ton hårspray :p
sen så ahr dennis fått "svets blinken" och har fått skador på hornhinnorna så att han ser knappt någor :/ å plus att han är i stlm i helgen på en jakt mässa. de suuger för ja vill ju sköta om min bäbiis :]
puss på han å hoppas han hare bra.
hare bäst!

118 bikupetårta och kalas

måste ju faktiskt lägga in en bild på min fiiina tårta jag gjorde :D

jag gjorde två tårtbottnar och sedan så skärde jag till dom så det blev 5 lager som skulle fyllas med smet
jag gjorde en citronsmet
det var bara typ grädde socker och citron och citronskal i den
sen hade jga två lager med choklad,
och två med vaniljsås
sen så blandade jag grädde och vaniljsås för att jämna ut tårtans "lager" så att marsipanen inte skulle bli ojämn jag gjorde även en "utbuktning" för att det kulle bli ingången till kupan.
se så kavlade jag ut gul marsipan. (lättast var att lägga in den i mellan två vaccum påsar som jag hade delat så att itne marsipanen pastnade i kaveln.) sen så  la jag marsipan locket över hela tårtan och fixade till det så att det såg snyggt ut. sen gjorde jag "korvar" som jag lindade runt tårtan för att få de där bikupe liknande ränderna. sen så gjorde jag 4 små bollar i gult och gjorde svarta räder p´å dem med hjälp av svart marsipan (går nog lika bra med sugarpast färg.) sen gjorde jag vingar till dem i vit marsipan :) å sen satte jag fast dom med hjälp av tandpetare.
VOILAA :D



117 ursäkta stöket

hallååå håller på å fixa om bloggen så den ska bli lite ny å fräcsk (nytt HR ord)
så ni får ursäkta stöket ;p

117 ett halvår av blommstrande kärlek!!

nu i morgon (6 maj) har jag och min älskling Dennis Örjegren varit tillsammans i ett helt halvår!
känns helt otroligt och det går nog inte en dag utan att jag blickar tillbaka den där kvällen i vår soffa tittandes på taxi 2 och bara var dfär, sen helt plötsligt så klickade det bara till och jag visste. att jag var kär. jag var kär i en skotertokig skoksmulle som var ett år yngre (eller egentligen bara 5 månader men iaf ;p) än mig, jag visste redan då att vi skulle kunna ta oss igenom allt. från små tjafs till stor bråk. men vi har egentligen aldig varit riktigt arga på varandra okej vissa tvivel, oroligheter och  att inte alltid vara överrens hör väl till hela grejen. men det bästa är nog att bara vara.
att bara få känna sig behövd och älskad. älskad av en person som man älskar så djupt och mycke så det går inte att beskriva!
alla söta sms och ord du  sagt och skrivit finns nu inprintade i mitt hjärta och jag kommer alltid att komma ihåg när vi kysstes första gången när du sa till mig att du älskade mig. jag har aldrig varit lyckligare, inte ens när man var liten och problem var ett ord man inte visste fanns så kan det inte klå hur lycklig jag är nu. 

Dennis du gör min dag, du gör att jag orkar stiga upp på morgonen och möta skolan och allt vad det innebär. du har fårr mig att ändras som person (på ett posetivt sätt förstås)
jag har fått se andra synvinklar på livet och annat. jag har börjat inse hur lyckligt lottad man är som får bo där det finns så mycket vacker natur att se. 
tror kockan börjar bli skogstokig:P haha 

ville bara säga tack för 6 månader och tack för kommande dagar, veckor månader och år! <3

 

116

på torsdag har jag och dennis varit tillsammans i ett halvår=150 dagar= 3600H= 216000minuter= 12960000sekunder, ja jag har suttit å räknat ut de ;]
i helgen har jag och dennis varit i matsdal å rått om varandra :] de har varit mysipysi vi har grilat kört skåter chilla ätit jordgubbspaj och rabarberpaj vi har sovit. och kramats å pussats å en heeel del annat :)
tänk att 6 månader gått så fort. känns fortfarande som om det är de där första veckorna när man var så där riktigt nykär :] det är en känsla som inte fgår att beskriva med ord, men alla som varit med om de vet vad jag pratar om!
nu är våren snart här eller vi är väl mitt i den men sommaren börjar smyga sig närmare och jag känner att denna sommar kommer bli kanoooon!

RSS 2.0