73 Spanien uppdaterat ;]

är ju i spanien nu och det är kanon här, kan dra igenom lite kort vad som har händ dom senaste dagarna

Tisdag 20 okt :
tog bussen till vännäs (han träffa en sötplutt;]) och åkte sedan vidare därifrån med tåg
Onsdag 21 okt : bytte tågi uppsala och åkte arlanda expressen til arlanda spenderade ca 12 timmar där (Tråkigt som fan men vad gör man inte ;p)
anlände till spanien bacelona vid 10 nånting åkte sedan bil med moster kristina och Jordi til Tarragona där dom bor i ett asa kooolt hus!
Torsdag 22 okt : regnade som tusan fast det var ganksa bra för då fick vi tid att hämta oss efter resan och göra oss hemma stadda.
Fredag 23 okt : soligt som FAAN så vi gick på shoppingrunda vid stranden där jag köpte en julklapp åt min bejbi iza ;D muhaha sen så tog vi det bara lugnt.
Lörda 24 okt : 2 månader til jul och vi var på stranden och kollade när icar seglade solen lyste på en klarblå himmel och vi har bara ätit och haft det gött
söndag 25 okt : idag var vi med ut på havet å fick sitta i gummi båten, det var riktigt kul men blåste lite kallt då och då ^^
måndag 26 okt : var i en by som jag har glömmt namnet på och kollade i ett skit fränt kapell.
tisdag 27 okt : vi var och kollade lite inne i tarragona och shoppa och kollade på lite saker :)
onsdag 28 okt : idag blev det en heldag i bacelona. vi shoppade och åkte på guidning, det var himmla fränt å se alla coola byggnader och monument vi såg bla park guell å sagrada de familla det var jätte fränt:) kvällen avslutades med en pizza och sen en biltur hem till calafell.
torsdag 29 okt : tog det bara chill och bada i havet (ja vilhelminas största badkruka badade!) och sen så avslutade vi kvällen med att äta på en restaurang nere vid havet. det var jätte mysigt!
fredag 30 okt : idag så var det sista dagen så jag och sabina for ner på en sista schopping runda och sen blev det lunch vid havet med kristina å jordi jag åt pumpasoppa de va jätte gott! tog flyget hem vid 19 och sen kom vi till sverige vid elva, hoppade på tågert och förberedde oss på en lååång natt..
Lörda 31 okt : kom till östersund vid 7 och fick sitta där i ett tag sen satte vi oss på bussen och jag slocknade på en gång. hade itne sovit något på hela natten utom typ en halvtimme.

i morgon har vi blivit lovade att få följa med icars seglingtränare ut i båten och se på när icar och hans 2 seglar vänner tränar ska bli riktigt kul:D
vad har vi mer gjort? jo vi har ätit massa spansk mat t.ex bläckfisk (!) kan ju säga att det är inget som riktigt går hem hos mig . sen har vi gjort en spansk nationalrätt som heter totilla de patata och det är potatis ägg och lök som man gör en omelett av det var kalas gott! och ikväll har vi ätit chorros y chockolate (förlåt för stavningen ) det är som maria sa "friterad deg man doppar i krämig choklad" de va jummie!
känns inte som om jag vill fara hem men satidigt saknar jag en del saker, kött (äter mest bara fisk här vilket inte är min favorit) sen mjölken! vi dricker typ bara vatten hela tiden. men men  ;p

saknar er jossa jonas iza och J massor! kom hit.

72 hej då ;D

nu så far jag och sabina till spanien ;D adios amigos :D

ja kommer sakna er. :*

71

orkar inte med dig.
du tror att du jämt ska vara störst bäst och vackrast,. men den här gången var det inte din idé! nu får du ta och ge dig, det här var vår ide som vi tänker genomföra med eller utan er. vi var snäll och frågade er om ni ville vara med. men det är fortfarande VI som är grundare

70 hemlängtan..?

kan inte sova, känns som om jag har hemlängtan fast ändå inte, bara saknad av vissa saker...

har knappt hunnit vara hemma något den här veckan och på torsdag kväll när jag har slutat här så far vi till linköping.. och kommer itne hem för än på måndag morgon. då har jag varit hemma måndag kväll + två timmar igår och en timme idag.
saknaden av alla ljud, allt folk, min egna säng, veta vars allt finns och allt som har med mitt hem att göra. så nära fast ändå så långt bort känns det som.. saknar min papps han kommer hem i början av nästa vecka. glad att allt gick bra idag och jag fick veta något innan jag gick till matthea.
hon vaknade förövrigt för ca en timme sen och grät och sa att hon inte kunde se, jag gav henne en alvedon så nu sover hon som ett litet spädbarn. 
ska väl ta och kryopa till kojs nu tror jag.

mina helger just nu känns så himmla fullsmockade, ända till slutet av november (!), har bara vissa vardagskvällar lediga känns lite tungt, varför blir det alltid så fullt i början av höst terminen?
10-11 okt - linköping
17-18 okt - packa allt för spanien och umgås med familjen.
20 okt - avresa till spanien.
31 okt - kommer hem till vingelmina
7 nov - barnvälsingnelse för Wilmer
14-15 nov - festvåning med skolan + min födelsedag.
21-22 nov - LEEEDIG HELG !!! WOHOO!! (längtar)

I remember, do you?

lovar att jag ska börja skriva lite oftare, är bara så mkt att hinna med hela tiin!

69 snösnösnö

kollade ut genom fönstret och såg att det hade snöat. en hel centimeter.
pratade men pappsen ikväll det var skönt att höra hans röst så där innan operationen. hoppas det blir bättre för honom nu. älskar dig papps<3

68 hur tro du de känns?

har haft en skit trevlig kväll med min bejb och vi har skrattat och flamsa. vi har lyssna på jonas och madel, oskar jocke fabian och didde dom va alla jätte bra sen var det också ett band från ume som va ganksa koola ^^ dom hette fristad och var från ume. hade det skit bra . tills jag kom hem.
det pajjade hela kvällen. bara att du hade mage att skriva? jag har fan inte bra självförtroende och gör allt för att bygga upp det, har alltid stått i skuggan av andra. sett andra bli kär och lyckliga. själv så har jag bara "2 eller 3 månaders förhållanden" hur tror du det könns att få ett sånt slag i magen då?
tack och god natt


puss.

67 ett ljus i mörkret

Ikväll har jag varit ute opch promenerat, paratade med min älskade storasyster sara i telefonen ett tag sen träffa ja Jonas och prata lite med honom, han har varit sjuk sen vi kom hem från kittelfjäll och det känns tok bra att han är tillbaka, någon som kan förgylla min dag nån gång då och då.

iallafall så funderade jag väldigt mycket under den här promenaden och jag drog i alla trådar och tillslut så fick jag upp känslo knuten som fanns långt långt inne i mig. känns bättre och jag vet att jag har vänner som hade kunnat hjälpa mig men den här gången ville jag försöka själv.

puss? ;]


66 -

livet var lättare när man var liten. skitsnack var ett ord man inte visste vad det var.
 bästa vännen var den som man lekte med på gatan den dagen och pojkar och problem fanns inte för oss.
 när man var liten kunde man gå klädd hur man ville utan att bli dömd, man kunde vara med dom man ville och vara kär i den man tyckte var sötast. man fnittrade och höll hand i smyg med sin "pojkvän" man behövde inte känna sån press från skolan familjen och lärarna för skolan var verkligen roli till skillnad från nu.
det enda som man gatt göra hemma var att bädda sängen och se till att skrivbordet syntes. nu mäste man visa att man är stor, laga mat städa diska tvätta..

livet som liten saknar jag.






                                                jag orkar inte mer snart.


65 dear god

Dear God
A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love
Hope is hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
And where I'd love to be, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again, oh no. Once again

There's nothing here for me on this barren road
There's no one here while the city sleeps
And all the shops are closed
Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
To hold her when I'm not around,
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no. Once again

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
When hope begins to fade...

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love
Hope is hard to find

Dear God the only thing I ask of you is
To hold her when I'm not around,
When I'm much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no. Once again


det kan gå flera dagar. till och med veckor innan jag tänker tillbaka på det vi hade. alla skratt sena nätter med prata och alla gånger du gjode min dag.
saknar det. men inte dig.

Gumman (bejb 2;])du vet att du betyder massor för mig och om du vill prata för att det känns svårt så vill jag itne ens att du ska tveka! du betyder så otroligt mkt för mig och jag vill aldrig mista dig. du vet för mycket om mig ;) PÖSS! <3

ÄLSK PÅ HON!


RSS 2.0