64 skärpning

orkar inte med något nu- har för mycket i huvudet, skolan vänner pojkar och annat.
känns åt helvete. vill inte att det ska vara så här.
ska ändra mig totalt skulle jag må bättre dåom det inte skulle sluta så här med alla jävla killkompisar?
enda killen jag verkligen kan lita på och som har lovat mig att aldrig ALDIRG kommer bli kär i mig är jonas... och var är han? jo han ligger hemma och är sjuk.. har fan inte träffa han på länge saknar hionom som en galning ;/

ska nog ta en prommis med bästaste ikv å sitta vid vårat ställe. blir mys bara det itne är så kallt.

PUUS!

vet att du kommer fråga vad jag menar men snälla fråga inte! jag kommer ändå inte svara på något.


63 en sån där dag...

vi hade as kalas kul i kittel men det finns väl vissa man hade kunna lämna hemma..
hittade på en massa bus och fick tillbaka en vän, stärkte vissa band och såg andra tänjas till max, tröttade ut mig själv och kännde hur otroligt jobbig jag kan vara ibland. fick lära oss en hel del som att aldrig jobba i ett kök lika stort som hemma på berget när man ska laga mat åt 70 pers, att fryst blommkol inte alls tar 5 minuter att koka och göra puré av. och en hel del annat. 
 
 just nu då har halsont (kanske feber har inte kolla) värk i hela kroppen helt utmattad av att gå till och från skolan (?!) kan de bli bättre?
har legat utslagen på månda och jag börjar tro att jag måste ner på sjukhuset ;( vill inte
har kök i morgon käns såååååå taggat... naaaat! fifaan
 
har kommit framm till att jag nog inte är så taggad på holland längre.. finns ju vissa som har anmält sig som jag är säker på att dom kommer få fara som jag inte kommer orka med. så nu börjar jag fundera på åre. skulle vara kul eftersom det är så baauta stort med mycke folk och så.
asså jag har absolut nadisch mer att skriva men skriver bara för att en viss liten micke ville att jag skulle uppdatera lite..
nu ska jag nog gå å fika lite å sen typ säga nattii natii till alla



PöSs


62 Bad hair day?

alla som inte pallar med dom som klagar på andra kan sluta läsa nu för nu måste jag bara få göra det en stund och skriva av mig.

idag har väl varit relativt bra dag men det finns vissa man inte orkar med.
du som är långt borta och vill visa att du är så jävla lyclig utan mig. dig förstår jag mig inte på. trir du inte jag kan vara lyclig utan dig? att du berättar saker som inte berör någon annan än er varför berätta sånt för mig då ;s ?
sen så kan jag inte låta bli att grubbla över en annan person. varför du reagerade som du gjorde. om det nu är så att jag var mer än det du sa att jag var, varför sa du aldrig något till mig då? utan du spelade cool och iskall men om du berättat för mig då skulle det aldrig behövt sluta så här. hoppas du tar ditt förnuft till fånga och inser att din "princip" inte håller i längden.
just nu känns det som om mitt liv är ganska tråkigt men bara ibland. vissa dagar har jag så mycket roligt att ingen skulle förstå om jag ens försökte förklara det roliga.. det kallas lanarhumor som jerry klokt uttryckte sig idag. och du får håna mig hur mycket du vill. men jag tror inte mitt liv hade varit mer spännande om jag fortfarande varit med dig. är glad att du har hittat någon bättre.
sen så har vi en underbaring som jag inte riktigt vet vad jag ska säga om. så långt borta bara. men känns ändå så nära. vill hålla dig nära. men inte för nära. du är min vän och jag vet inte vad jag vill. och därför kan jag inte göra något som jag sedan kommer ångra och som gör att du blir sårad i slutändan. vi måste prata. något jag är jääävligt dålig på. när det gäller att prata face to face så vill jaginte. jag kan inte se dig i ögonen och såra dig.
sen har vi den där som pratar med mig om kvällarna som är som ett bus hela han. som gör mina kvällar lite mindre tråkiga. som är precis så som jag vill vara. inpulsiv och gör saker utan att tänka efter. far på äventyr och hittar på roliga saker. blir t å träffa den här busen när jag far t umeå ;)
sen saknar jag umeåfolket. speciella personer som jag inte träffat sen i vintras. saknar er otroligt!
;/

sen har vi det här med skolan. vi ska ha APU i vår och vi har fått erbjudande om att få fara till holland 2-4 st från vår klass. och jag vill verkligen fara. men just nu känns det inte så taggat eftersom att alla mina vänner verkar ska fara till hemavan och det skulle vara kul. men jag vet inte.

när man vaknar på morgonen har man 2 val.
1-då väljer man att dagen kommer bli skit då blir den  det.
2-då väljer man att den här dagen kommer bli suuper och då blir den det.
för i slutändan så blir allt vad man gör det till.


                                  PÖSSH?


61 to be or not to be?

jag har en vän som är underbar och snäll.
jag har en vän som lyssnar och försöker förstå.
jag har en vän som hjälper mig upp när jag inte orkar resa mig.
jag har en vän som ger mig tips och råd när jag står mållös.
jag har en vän som förstår mig än om jag står tyst.
jag har en vän som förstår om jag vill va ifred.
jag har en vän som låter mig skrika och gråta när jag behöver det
jag har en vän som får mig att skratta när jag verkligen behöver det
jag har en vän som jag kan ha roligt med när dagen är grå och lång.
Jag har en vän som är vacker och stark
Jag har en vän som är modig när jag inte är det,
Jag har en vän som jag litar på i alla väder
Jag har en vän som tröstar mig när jag är ledsen
Jag har en vän som hjälper mig att fattta svåra beslut
Jag har en vän som bryr sig om mig.
och det är det viktigaste!

And I don't know what to do,
Cause I'll never be with you.


60 Ute på vägarna igen.

helgen var trevlig och träffade en hel del roligt folk.
att det är lagligt att ha så roligt. haha ;)
bejb du och jag mot världen eller hur?
måste få säga att den som muckar med mina vänner muckar med mig. även om mina vänner inte muckar tillbaka. om någon jävlas eller snackar massa skit om dom så får dom med en förbannad malin att göra och det kan ni skriva upp! finns kanske en som har förstått det redan.

på söndag morgon så fick jag reda på en del som fick allt att börja klarna. och idag bekräftades det.
syster yster jämförde dig idag med min systerson han är sån att sitter han och leker med en bil och någon annan av mammas dagbarn tar en annan bil och börjar leka så blir han fly förbannad även om han itne lekte med bilen överhuvudtaget utan han ville att den skulle stå där så att när han fick lust skulle han kunna gå dit ta den leka med den och sedan ställa den på hyllan och vänta tills nästa gång han fick lust att ha just den bilen.
precis så känns det för mig.
du ville inte ha bilen som stod på hyllan och väntade, du slängde den och sen var det en annan som hittade den och ville ha den. är det så jävla fel då?
om jag nu ska tro på vad miona vänner säger sig ha hört så ville du ändå ha just den bilen kvar men när du fick reda på vad som hade hänt så blev du arg. och det förstår jag men kunnde du inte visat lite tidigare vad du ville då?
istället för att snacka med den ena som om just den bilen var det bästa som du någonsinn haft och med den andra som om det var färdig för soptunnan?

måste iallafall förklara en sak. och det är att ingen ingen kör med mig hur som hellst. och det enda du har bevisat för mig är att du är det svinet du ville att jag skulle inse att du var. men som jag inte trodde fanns.

  
   
     
                                              i'm moving on

RSS 2.0