139 en bra eller dålig grej

Jag förstår inte alla dessa jävla skönhetsideal varför ska man se ut på ett visst sätt. Jag vet att jag kanske inte är den rätta att säga något men jag förstår inte när det finns de som är små snö tändstickor snö anser att de behöver banta:s för det går inte banta bort er benstomme. Kroppen kommer alltid jobba för att ni ska ha den storlek ni har så om ni bantar kommer ni antingen få gå hungriga resten av livet eller gå upp igen och försöker ni gå upp blir ni antingen överviktiga eller så går ni ner igen. Det finns ingen som ska säga till dig att du är för lång,kort,tjock eller smal! Jag har alltid fått höra att jag ser sjukligt smal ut bara för att jag är lång.det känns för mig precis som det känns för en överviktig person om du skulle kalla den det. Jag kan inte gå upp i vikt för ökar jag två kilo går jag ner två kilo på en gång. Er vikt är någonting ni föds med och därför ska ni inte behöva ändra er för att ändra anser att ni inte döljer idealen:s du är vacker det är bara att inse det. Inuti ser alla lika ut och det finns alltid någon som älskar dig precis som du är!

138 det du inte förstår

om du bara visste allt jag visste.
om du bara stod ut med all skit jag får ta.
om du skulle kunna se allt genom mina ögon
så skulle inget av det här hänt.
du måste försöka se mig för den jag är och acceptera att jag inte är perfekt, att jag inte klarar av hur mycket som hellst och att jag inte lyckas alla gånger.
jag älskar dig. kan du inte försöka se världen ur mitt perspektiv?

137 rensa luften

mycket har hänt under tiden som jag inte skrivit. men jag har bara känt att jag inte har tid för att blogga.. jag har ju knappt tid att vara mig själv känns det som.
måste vara stor
måste söka massa jobb
måste ta massor av ansvar
massor av måsten hela tiden
¨
det är droppen som får bägaren att rinna över.
känner att jag måste få rensa mina tankar och lättaste sättet är att få fara upp till mitt älskade klimpfjäll bara få ströva runt, inte tänka på något annat än vad man har lust med.

det har funkat så jävla bra så länge men så fort jag släpper minsta lilla kontroll så blir det misstag. jag vet inte vad jag ska tro. klart man blir misstänksam, mot alla.  jag vill inte att någon ska känna sig anklagad skulle bara vilja veta hur det gått till så det kanske går att reda ut. för nu blir det så många som får lida för det. men man behöver inte prata som om jag anklagat någon för det vet alla att jag inte kommer göra. för sån är jag. jag anklagar inte folk jag kommer bara med fakta tills jag vet vad som hänt kan lägga fram "bevis" för att det är som jag säger.

så skönt att vi har börjat kunna prata mer med varandra. För både du och jag vet att vi behöver varandra! tack för att du finns!


RSS 2.0